Asuminen

Toivotamme tervetulleeksi myös uudet perheet näille eläville maaseutukylille, joissa palvelut on lähellä. Tämä alue on suosittu lapsiperheiden asuinpaikkana. Kattava valokuituverkosto ja työssäkäyntimahdollisuudet lähiympäristön taajamiin ja Joensuuhun ovat tuoneet alueelle uusia asukkaita.

Lasten päivähoitopaikat löytyvät Ahmovaarasta ja Kolilta. Noin 60 oppilaan kyläkoulu Kolilla on tunnettu hyvästä ilmapiiristään ja kansainvälisyydestään.

Kolin läheisyys eri toimintoineen, Ahmovaaran monikäyttötalo ja useiden kylien yhdistystoiminta tarjoavat monipuoliset harrastusmahdollisuudet.  Metsien virkistyskäyttö ja useat eri kokoiset vesistöt antavat mahdollisuuksia monenlaiseen vapaa-ajan käyttöön.

Jos et ole vielä löytänyt perheellesi asuinpaikkaa, autamme mielellämme asiassa. Alueella myytävinä olevia omakotitaloja on monen eri kunnan / kaupungin puolella.  Useita taloja pihapiireineen  on tällä hetkellä myytävänä näillä kylillä. Pääosa niistä ei ole yleisessä myynnissä joten jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä. Alla on  joitakin esimerkkejä.

Jos olet myymässä tai ostamassa omakotitaloa, lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

 

VUOKRATTAVANA

Vuokrattavana yritystila uudesta Ahmovaaran monikäyttötalosta. Soveltuu esimerkiksi hoito- ja hyvinvointialan palveluyrittäjille. Vuokrattavissa kokoaikaisesti tai edullisesti vaikka yksittäisiä päiviä.

______________________________________________________________________________________________

Myydään omakotitalo

Puurakenteinen talo, hintaluokka alle 100 000 euroa

Sijaitsee Kolin Seudun Kehittämisyhdistyksen toimialueella. Koulukuljetus Kolin kouluun.

Lisätietoa:  [email protected]

_______________________________________________________________________________

Rakennustontti Ahmovaarassa

Useampi tontti myynnissä

Kartassa merkitty Tynin tontti (lohkottava), Ahmovaarantien peltotontti (lohkottava) ja saman tien varressa Sutilan oma tontti (0,7 ha, tieliittymä rakennettava). Katso kuvia alla. Hinta- ja muut tiedustelut Sirpa-Liisa Pääkkönen (slpaakko(at)gmail.com).


Maatilan pihapiiri Tuopanjoella

Hyvin varusteltu omakotitalo nykyaikaisin tilaratkaisuin. Runsaasti muita tiloja esimerkikisi yritys- tai harrastuskäyttöön. Mahdollisuus ostaa myös peltoa. Kontiolahteen matkaa 34 km. Valokuituliittymä. Mukava maisemanäkymä pihapiiristä.

Jos tällaisen kohteen ostaminen on sinulle nyt ajankohtainen, ota yhteyttä. [email protected]
______________________________________________________________________________________________

Halutaan vuokrata pieni talo tai mummon mökki,  ensisijaisesti Kopravaaran suunnalta.  Pihapiirissä voisi olla vanha navetta joka soveltuisi muutaman kanan pitämiseen

Ota yhteyttä osoitteeseen [email protected]

______________________________________________________________________________________________

Juuan kunnan tontit löytyvät tästä linkistä.  Haja-asutusalueen kohdalta löytyy Kolin läheisyydessä Ahmovaarassa olevat tontit.